ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΡΕΑΣ
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ.

ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ
ΑΠΟ 100% ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Σεϊτάν

Το σειταν είναι η πρωτεΐνη από το σιτάρι και προήλθε από την Κίνα τον 6ο αιώνα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες χαμηλό σε θερμίδες και πλούσιο σε σίδηρο.

Σόγια

Η σόγια που χρησιμοποιούμε είναι ευρωπαϊκή και όχι γενετικά τροποποιημένη, είναι πλήρης πρωτεΐνη δηλαδή έχει όλα τα βασικά αμινοξέα που πρέπει να λαμβάνει ο οργανισμός μας και δεν μπορεί να τα παράξει μόνος του , μια κούπα καρπών σόγιας περιέχουν 22 γρ πρωτεΐνης , ποσότητα που αντιστοιχεί σε μια μπριζόλα. Επίσης είναι μια καλή πηγή πολλών βιταμινών και μετάλλων, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Κ1 , φώσφορο , μαγνήσιο, φυλλικό οξύ.

Φακές

Οι φακές συμβάλουν στην αύξηση μυϊκής μάζας , περιέχουν πρωτεΐνη υψηλής πρωτεϊνικής αξίας που βοηθά στην ανάκτηση της μυϊκής μάζας και δύναμης, μετά από έντονη φυσική δραστηριότητα. Οι φακές έχουν άφθονο φυλλικό οξύ, σίδηρο και βιταμίνη Β1, που υποστηρίζουν επίσης την υγεία της καρδιάς.

Ρεβύθια

Τα ρεβύθια είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, κάλιο, μαγνήσιο, τα ρεβίθια υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς, οι φυτικές ίνες βοηθούν στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΝΕΟ
8.45€ Γύρος
11.94€ Κεφτεδάκια
8.45€ Σουβλάκια
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
9.45€ 8.03€ Κιμάς

ΣΥΝΤΑΓΕΣ