Τρίβουμε σε έναν τρίφτη το αγγούρι και το στραγγίζουμε. Κόβουμε τα λαχανικά για να φτιάξουμε την σαλάτα.
Για αρχή φτιάχνουμε το τζατζίκι ρίχνοντας σε ένα μεγάλο μπόλ τα δύο γιαούρτια, το αγγούρι που έχουμε τρίψει στον τρίφτη και τα έχουμε στραγγίξει και ρίχνουμε τον άνηθο, το ξύδι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Μετά παίρνουμε ένα σχαροτήγανο και ψήνουμε για λίγα λεπτά από όλες τις μεριές τα σουβλάκια. Τηγανίζουμε τις πατάτες και βάζουμε και τις πίτες να πάρουν χρώμα. Κόβουμε και τα λαχανικά μας για να φτιάξουμε την σαλάτα και σερβίρουμε την μερίδα μας.