Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και βάζουμε τα μπαχαρικά μας σε 2 μπολάκια για το στερεό και το υγρό μίγμα
Για αρχή παίρνουμε 2 μπολ και στο ένα βάζουμε το πάνκο, την πάπρικα και το πιπέρι και την ρίγανη και στο άλλο ρίχνουμε το κορν φλάουερ, νερό να γίνει κουρκούτι, την σκόνη κρεμμύδι και την σκόνη σκόρδο. Παίρνουμε το φυτόπουλο και το περνάμε πρώτα από το κουρκούτι και έπειτα από το πάνκο και τηγανίζουμε deep fried 2-3 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει. Για την σως γιαουρτιού παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα τα γιαούρτια, τον ψιλοκομμένο άνηθο και την σριράτσα. Ανακατεύουμε καλά και έτοιμο. Σερβίρουμε με λίγο λεμόνι πάνω από τα nuggets και βουτάμε στην σως γιαουρτιού.