Πλένουμε τις πατάτες baby και με ένα πιρούνι κάνουμε 6 τρύπες, δηλαδή το τσιμπάμε 2 φορές, κόβουμε το μπρόκολο και στίβουμε τα λεμόνια και το πορτοκάλι.
Βάζουμε τις πατάτες στον φούρνο, ενώ έχουμε ρίξει ελαιόλαδο, μουστάρδα, χυμό λεμόνι και χυμό πορτοκάλι, την ρίγανη και το θυμάρι και τα βάζουμε στον φούρνο στους 220 βαθμούς για 35 λεπτά (μέχρι να πάρουν χρώμα). Λίγο πριν τα βγάλουμε βάζουμε στον φούρνο το κομμένο μπρόκολο ενώ του έχουμε ρίξει λίγο ελαιόλαδο και λίγο αλάτι. Έπειτα παίρνουμε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια. Όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε τις 2 κ.σ βούτυρο και με ένα κουταλάκι ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο πάνω από τα κεφτεδάκια. Αυτό το κάνουμε για να ψηθεί παντού το κεφτεδάκι ομοιόμορφα. Τέλος, σερβίρουμε τις πατάτες, το μπρόκολο και τα κεφτεδάκια και απολαμβάνουμε.