Ψιλοκόβουμε πολύ καλά την πίκλα, πλένουμε πολύ καλά την λόλα και την ντομάτα και κόβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι σε φέτες για να τα βάλουμε στο μπέργκερ.
Ψήνουμε τα 2 μπιφτέκια σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά η κάθε πλευρά, βγάζουμε τα μπιφτέκια από τηγάνι και με ένα χαρτάκι καθαρίζουμε το τηγάνι. Στην συνέχεια βάζουμε τα ψωμάκια και από τις 2 μεριές να πάρουν χρώμα και πάμε να φτιάξουμε την σως ρίχνοντας σε ένα μπολ την μαγιονέζα, το αγγούρι πίκλα και την κέτσαπ και λίγο χυμό (1 κ.σ ) από τον βάζο με τις πίκλες. Παίρνουμε τα ψωμάκια και «συναρμολογούμε» το μπέργκερ.