Χωριάτικο μπέργκερ με μπιφτέκι φυτόπουλο Ο ΒΕΓΚΑΝ και μαγιονέζα πίκλας

Προετοιμασία: 10'
Μαγείρεμα: 10'
2 μερίδες
Δυσκολία: Μέτρια

Χρησιμοποιήσαμε:

Μπιφτέκια

Υλικά:

  • 2 μπιφτέκια φυτόπουλο Ο ΒΕΓΚΑΝ
  • 1 κρεμμύδι μεσαίο
  • 1 ντομάτα μεγάλη
  • 2 φέτες λόλα
  • 2 ψωμιά για μπέργκερ της επιλογής μας
  • 4 κ.σ μαγιονέζα
  • 1 πίκλα τουρσί
  • 1 κ.σ κέτσαπ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ψιλοκόβουμε πολύ καλά την πίκλα, πλένουμε πολύ καλά την λόλα και την ντομάτα και κόβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι σε φέτες για να τα βάλουμε στο μπέργκερ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε τα 2 μπιφτέκια σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά η κάθε πλευρά, βγάζουμε τα μπιφτέκια από τηγάνι και με ένα χαρτάκι καθαρίζουμε το τηγάνι. Στην συνέχεια βάζουμε τα ψωμάκια και από τις 2 μεριές να πάρουν χρώμα και πάμε να φτιάξουμε την σως ρίχνοντας σε ένα μπολ την μαγιονέζα, το αγγούρι πίκλα και την κέτσαπ και λίγο χυμό (1 κ.σ ) από τον βάζο με τις πίκλες. Παίρνουμε τα ψωμάκια και «συναρμολογούμε» το μπέργκερ.