

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα. Αλείφουμε τα σουβλάκια απ' όλες τις πλευρές. Ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά μαζί. Πασπαλίζουμε τα μπαχαρικά πάνω από τα σουβλάκια. Ανακατεύουμε τα σουβλάκια να απλωθούν παντού τα μπαχαρικά και τα μεταφέρομε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Ψήνουμε τα σουβλάκια είτε στο φούρνο για 25 λεπτά στους 200C (στα 15 λεπτά τα γυρνάμε από την άλλη), είτε στη σχάρα (5 - 6 λεπτά από την κάθε μεριά), είτε στο τηγάνι (5 - 6 λεπτά από την κάθε πλευρά).
Σερβίρουμε με επιπλέον λεμόνι από πάνω και ρίγανη.